68 θέσεις για τεχνίτες και υπαλλήλους στη ΔΕΗ

Στην κάλυψη 68 θέσεων εποχικού προσωπικού με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας προχωρούν άμεσα οκτώ υπηρεσίες της ΔΕΗ σε επτά περιοχές της χώρας. Διαγωνισμούς διεξάγουν οι ακόλουθοι φορείς:

ΑΗΣ Ρόδου

Μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του ΑΗΣ για τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού. Δύο θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Μηχανοτεχνιτών και από μία στις ειδικότητες ΔΕ Μηχανοτεχνίτη ΜΕΚ και ΔΕ Υπαλλήλου Γραφείου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410 41437.

ΔΕΗ Ρόδου
Στις 11 Μαΐου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό της ΔΕΗ Ρόδου και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου. Οι θέσεις ανέρχονται σε 18 και κατανέμονται στην κεντρική Υπηρεσία, στο Πρακτορείο Καρπάθου και στα Υποπρακτορεία Μεγίστης, Τήλου και Χάλκης. Στη ΔΕΗ Ρόδου θα καλυφθούν έξι θέσεις Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων και Υπογείων Δικτύων ΔΕ, τέσσερις θέσεις Υπαλλήλων Γραφείου ΔΕ και δύο θέσεις Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ.

Στο Πρακτορείο Καρπάθου, οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν είναι οι ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων και Υπογείων Δικτύων ΔΕ (δύο θέσεις) και ΔΕ Υπαλλήλου Γραφείου (μία θέση). Στα Υποπρακτορεία Μεγίστης, Τήλου και Χάλκης θα καλυφθεί από μία θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Εναέριων και Υπογείων Δικτύων ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410 78590.

ΔΕΗ Κω
Εως τις 12 Μαΐου θα υποβάλλονται αιτήσεις στη ΔΕΗ Κω, όπου προκηρύχθηκαν εννέα θέσεις σε έξι νησιά. Η πλειονότητα των θέσεων -τέσσερις συνολικά- κατανέμονται στη ΔΕΗ Κω, όπου θα προσληφθούν τρεις Υπάλληλοι Γραφείου ΔΕ και ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ. Στη ΔΕΗ Καλύμνου θα προσληφθεί ένας Υπάλληλος Γραφείου ΔΕ, ενώ στις Υπηρεσίες της Επιχείρησης στην Αστυπάλαια, τη Λέρο, τη Νίσυρο και την Πάτμο κατανέμεται από μία θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Εναέριων και Υπογείων Δικτύων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22420 22215.

ΑΗΣ Μελίτης
Από τις 18 θέσεις που θα προκηρυχθούν, 17 αφορούν Μηχανοτεχνίτες κατηγορίας ΔΕ και μία Μηχανικό κατηγορίας ΠΕ ως Τεχνικού Ασφαλείας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23850 56212.

Διεύθυνση Νέων Εργων Μεταφοράς Αρκαδίας
Σε 16 ανέρχονται οι θέσεις που θα καλυφθούν, από τις οποίες 15 κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων και μία στην ΔΕ Χειριστών Η/Υ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 27910 27061.

Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου
Αμεσα αναμένεται να καθοριστεί η προθεσμία για αιτήσεις στη Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου της ΔΕΗ, όπου θα προσληφθεί ένας Φύλακας κατηγορίας ΥΕ για την Περιφερειακή Αποθήκη Κορίνθου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 366526.

Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών ΘΗΕ
Εντός των ημερών θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του φορέα για μία θέση Τραπεζοκόμου ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 8212691.

ΔΕΗ Ιωαννίνων
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί η προθεσμία για αιτήσεις στη ΔΕΗ Ιωαννίνων, όπου θα καλυφθεί μία θέση ΔΕ Υπαλλήλου Γραφείου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26510 78646.

Εγκριση για 19 νέες προσλήψεις
Δεκαεννέα ακόμα θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ σε τέσσερις υπηρεσίες της ΔΕΗ με συμβάσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας.

Οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν τους ακόλουθους φορείς:

Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών ΑΣΠ Σύρου
Έως την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Μαΐου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για τις επτά θέσεις εποχικού προσωπικού που εγκρίθηκαν στον φορέα.

Τις θέσεις θα καταλάβουν έξι Μηχανοτεχνίτες ΜΕΚ και ένας Ηλεκτροτεχνίτης Σταθμών και Υποσταθμών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810 82322.

Υποτομέας ΔΕΗ Δυτικών Κυκλάδων
Εξι θέσεις εγκρίθηκαν στον Υποτομέα Δυτικών Κυκλάδων για εποχικό προσωπικό με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Τις θέσεις θα καταλάβουν πέντε Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων και ένας Υπάλληλος Γραφείου.

Ο Υπάλληλος Γραφείου θα τοποθετηθεί στα γραφεία της Αθήνας, ενώ οι Ηλεκτροτεχνίτες κατανέμονται στα νησιά: Μήλος (δύο θέσεις), Κίμωλος, Κύθνος και Σέριφος (από μία θέση). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9008957.

ΥΗΣ Αγρα
Εγκρίθηκαν δύο θέσεις εποχικών στις εξής ισάριθμες ειδικότητες: ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών και Υποσταθμών και ΔΕ Μηχανοτεχνίτη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23810 26174.

ΔΠΠ-Η Αγρινίου
Στην έγκριση τεσσάρων εποχικών θέσεων για Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων (Τ4/Α) προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή, από τις οποίες δύο στο Αγρίνιο και από μία στην Αμφιλοχία και την περιοχή Θέρμου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26410 24324.

Πηγη ethnos.gr


Advertisements

, , , , , , , ,

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: