Θέσεις του Π.Δ. 407/1980 στο τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, του Πανεπιστημίου Κρήτης ενδιαφέρεται να προσλάβει επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980, για τη διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων: «Στατιστική», «Μουσική και ρυθμική αγωγή νηπίων», «Διδακτική των Φυσικών Επιστημών στην Προσχολική Εκπαίδευση», και «Κλινική Ψυχολογία» στους φοιτητές του αναφερόμενου Τμήματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, υπό την αίρεση ότι θα υπάρξουν οι αναγκαίες πιστώσεις.

Για τη διδασκαλία του γνωστικού αντικειμένου: «Μουσική και ρυθμική αγωγή νηπίων» δεν είναι απαραίτητη η κατοχή του διδακτορικού διπλώματος.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν μέχρι 10 Ιουνίου 2011 στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου-74100 Ρέθυμνο) αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά: (α) σχετική αίτηση, (β) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό υπόμνημα (3 αντίτυπα), (γ) επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών (1 σειρά). Αν οι τίτλοι αποκτήθηκαν στο εξωτερικό χρειάζεται επίσημη μετάφραση και βεβαίωση αναγνωρίσεώς τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και (δ) διδακτορική διατριβή και δημοσιεύσεις (1 σειρά).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος, τηλ.: 28310-77 652, ταχ/ δ/νση: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Γραμματεία Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστημιούπολη-Γάλλος, 74100 ΡΕΘΥΜΝΟ.

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: