Θέσεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών στο τμήμα Αυτοματισμού

Το Συμβούλιο του A.T.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στην με αριθμ. 11/27-5-2011συνεδρίασή του μετά από τη σχετική απόφαση του συμβουλίου του Τμήματος Αυτοματισμού, της Σ.Τ.ΕΦ./Α.Τ.Ε.Ι.-Θ., προκειμένου να προβεί στην κάλυψη περιστασιακών αναγκών, προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις Επιστημονικών -Εργαστηριακών Συνεργατών, με ωριαία αντιμισθία για το ακαδημαϊκό έτος2011-2012.

ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Τ.Ε.Ι.Θ.
Α. ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Επιστημονικοί Συνεργάτες ΑΤΕΙ-Θ
1. 1 θέση για τη διδασκαλία των μαθημάτων Αναλογικά Ηλεκτρονικά I & II (Θεωρία) 4 ώρες/εβδ. Μπορούν να υποβάλουν αίτηση άτομα ειδικότητας Μηχανικού Αυτοματισμού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρονικού Μηχανικού ή Φυσικού Επιστημονικοί-Εργαστηριακοί Συνεργάτες ΑΤΕΙ-Θ
1. 1 θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος Εργαλειομηχανές CNC (Θεωρία και Εργαστήριο) μέχρι 10 ώρες/εβδ. Μπορούν να υποβάλουν αίτηση άτομα ειδικότητας Μηχανικού Αυτοματισμού ή Μηχανολόγου Μηχανικού.

Β.  ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εργαστηριακοί Συνεργάτες ΑΤΕΙ-Θ
1) 1 θέση για τη διδασκαλία των μαθημάτων Τεχνική Σχεδίαση I και Τεχνική Σχεδίαση II μέχρι 10 ώρες/εβδ εργαστήριο. Μπορούν να υποβάλουν αίτηση άτομα ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Αυτόματου Ελέγχου με την ανάλογη ειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο.
2) 1 θέση για τη διδασκαλία του μαθήματος Ηλεκτρικές Μηχανές μέχρι10 ώρες/εβδ. εργαστήριο. Μπορούν να υποβάλουν αίτηση άτομα ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Αυτόματου Ελέγχου με την ανάλογη ειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο.

Τα δικαιολογητικά τοποθετημένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο με έλασμα, πρέπει να είναι αριθμημένα και να υποβληθούν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης. στη Γραμματεία του Τμήματος ή με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση:Α.Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης. ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. Τ.Κ. 541 01Θεσ/νίκη, FAX: 2310 791-256.Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Τμήματος. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Αυτοματισμού στο τηλέφωνο: 2310791 – 256.

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: